Hüseyin Kıran Lösemi Çocukları Sevindirdi

  Hayır sever iş adamı Hüseyin Kıran Gaziantep / Şahinbey de bulunan onkoloji hastanesini ziyaret ederek burada bulunan lösemili çocuklara oyuncak dağıttı. Çocuklar ve yakınlarıyla sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran, yanında getirdiği 250 adet özel kumaştan yapılmış el emeği olan oyuncakları çocuklara dağıttı. Lösemi hastalığının ilacı moral dir bizde çocukları bir nevi sevindirerek morallerini düzeltmeye çalıştıklarını söyleyen Kıran kan bağışının önemine değinerek duyarlı vatandaşların kan vermelerini istedi.

GÜNDEM SAĞLIK 

 

Hayır sever iş adamı Hüseyin Kıran Gaziantep / Şahinbey de bulunan onkoloji hastanesini ziyaret ederek burada bulunan lösemili çocuklara oyuncak dağıttı.
Çocuklar ve yakınlarıyla sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran, yanında getirdiği 250 adet özel kumaştan yapılmış el emeği olan oyuncakları çocuklara dağıttı. Lösemi hastalığının ilacı moral dir bizde çocukları bir nevi sevindirerek morallerini düzeltmeye çalıştıklarını söyleyen Kıran kan bağışının önemine değinerek duyarlı vatandaşların kan vermelerini istedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment